Raha-aiheiset tapahtumat

Raha-aiheisia tapahtumia seuraavan kuuden kuukauden ajalta. Tapahtuman nimeä klikkaamalla aukeaa lisätietoja.

Antiikki-, taide- ja keräilymessut, Porvoo

21.7.–22.7.2018 @ Taidetehdas, Läntinen Aleksanterinkatu 1

Järjestämme heinäkuussa uuden antiikki-, taide- ja keräilyalan laatutapahtuman Suomen eräässä hienoimassa kesäkaupungissa, eli Porvoossa. Tapahtumapaikkana on Porvoon uusi Taidetehdas osoitteessa Läntinen Aleksanterinkatu 1.


Antiikki- ja Keräilymessut, Aitoo

4.8.–5.8.2018 @ Aitoon Honkalassa,Honkalantie 4

Aitoon Antiikki- ja Keräilymessut 4.-5.8.2018 Aitoon Honkala täyttyy antiikista, designista, keräilystä, retrosta, vintagesta, ym. wanhasta ja nostalgisesta elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-5.8.2018 lauantaina ja sunnuntaina kello 10-16. Kymmenillä myyntiosastoilla näytteilleasettajien valikoimissa löytöjä menneiden vuosikymmenten arjen käyttöesineistä, aikansa hienoimpiin taideteollisuuden tuotteisiin. Tarjolla mm. lasia, posliinia, keittiöantiikkia, pienkalusteita, valaisimia, postikortteja, rahoja, merkkejä, tekstiilejä, kirjoja, keräilyleluja, hopeaa, koruja, ym., ym. ym.


Antiikki-, taide- ja keräilymessut; Hämeenlinna

1.9.–2.9.2018 @ Elenia areena, Härkätie 17

Järjestämme syyskuussa 2018 antiikki-, taide- ja keräilymessut Elenia Arenalla osoitteessa Härkätie 17 (Jos navigaattori ei löydä tätä osoitetta, kannattaa osoitteeksi kirjoittaa Metsontie 2


Antiikki-, taide- ja keräilymessut, Helsinki

20.10.–21.10.2018 @ Kaapelitehdas,Tallberginkatu 1C

Järjestämme lokakuussa Antiikki-, taide- ja keräilymessut Helsingissä. Tapahtumapaikkana on Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosalit osoitteessa Tallberginkatu 1C.
Uusista tapahtumista voit ilmoittaa palautelomakkeen kautta.

Uusimmat uutiset

Muut sivustot